7 Ways to Boost Your Immune System

leer motiveren motiveren machtigen, tekst woorden typografie geschreven op papier tegen houten achtergrond, het leven en zakelijke motiverende inspirerende - coaching  stockfoto's en -beelden

Als ik mensen vraag waar ze meer van zouden willen doen, komen er meestal meer dingen in me op. Mensen hebben echter ook moeite om zich te concentreren op wat ze echt willen. Soms stellen we uit wat we echt willen, maar dan gebeurt het leven en krijgen we niet wat we wilden. Wordt het niet tijd dat u uw prioriteiten opnieuw stelt om uzelf elke dag op de eerste plaats te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen acties.

1. Geef al je ongezonde gewoontes op, stop niet met sporten, je moet nu actie ondernemen.

Als je niets doet, ga je ervan uit dat er negatieve energie in je leven zal komen stromen en verzet je je er elke keer weer tegen. Het is dus essentieel om langzaam goede gewoonten op te bouwen en ze consequent op te bouwen. Ik stel voor dat je begint met elke dag kleine veranderingen door te voeren die je zullen helpen en aanmoedigen. Misschien bereik je niet alles meteen of je past je pad aan door om ondersteuning te vragen, je successen te erkennen en naar de toekomst te kijken.

2. Geef prioriteit aan je leven

Ziek en moe zijn van wat je aan het doen bent en niet van wat je doet, is een veelgehoorde klacht. Dus ik zou je willen aanmoedigen om elke week wat tijd vrij te maken om te bekijken wat je doet en de nodige veranderingen aan te brengen. Je zult merken hoeveel meer energie je hebt, hoeveel meer verantwoordelijkheidsgevoel je hebt voor jezelf en je lot.

Kies ervoor om uw benadering van uw leven te veranderen en ervoor te zorgen dat u de beste en gezondste resultaten behaalt voor u en uw familie/vrienden.

3. Neem de tijd om te herzien wat u leest

Ik gebruik het tijdschrift 'Sodium'. Als je niet weet waarom ik het gebruik, leg ik de redenering achter mijn keuzes uit en de voordelen die ze bieden. Als u nog niet weet hoe magnesium gunstig is voor het lichaam en hoe het in uw lichaam werkt, raad ik u aan om elke ochtend een schuursponsje te nemen en dit op uw voorhoofd te plaatsen. Dit wordt een ritueel dat de volgende dag begint. De voordelen die magnesium met zich meebrengt, zijn dat het u helpt te ontspannen en opfrissen, een heerlijk gevoel van welzijn biedt, uw energieniveau aanzienlijk verbetert en u in staat stelt gemakkelijker met stress om te gaan. Kortom, je wordt effectiever in het leven en bereikt meer

4. Maak wat 'to-do' lijstjes

Vaardigheid en gewoontes zijn erfelijk, dus het is duidelijk dat we niet altijd dezelfde dingen tegelijkertijd zullen doen. Daarom raad ik je aan om te inventariseren wat je wanneer doet. Kijk af en toe wat je anders zou willen doen, of wat je anders moet doen. Wanneer u vervolgens lijsten maakt, probeer dan een actie op te nemen die consistent is met die doelen.

5. Dagelijkse reflectie

Ik vertel mijn klanten: 'Neem elke dag 30 seconden en schrijf 1 of 2 positieve dingen op waar je de meeste dag aan hebt gedacht of gedaan'. Na verloop van tijd wordt dit een gewoonte en het gedrag, de gedachten en emoties 'programmeren' nu je hersenen en herbekabelen je hersenen voortdurend.

6. Lach, het is goed voor je

Onderzoek heeft aangetoond dat lachen endorfine produceert waarvan is aangetoond dat het pijn vermindert, de immuniteit verhoogt en ons lichaam helpt om te gaan met stress.

7. Verdubbel je immuniteitskracht

Ons lichaam baadt in wonderbaarlijke biochemische cycli, waardoor op natuurlijke wijze een verbazingwekkende staat van vechtsportachtige fysieke nergie wordt gecreëerd. Maar als die heilzame cycli Ten slotte, als ons immuunsysteem wordt uitgedaagd, moeten we ons immuunsysteem versterken, en er zijn zeker veel manieren om het te versterken. Een van de meest effectieve manieren om je hele immuunsysteem te stimuleren, is goede voeding, een gezond lichaamsgewicht behouden en het verminderen van ontstekingsremmende verontreinigende stoffen in je dieet, die de natuurlijke biochemie van het lichaam verstoren.

Dus even terugkijken, zodat we een duidelijker beeld hebben van wie 'we zijn', en wat onze gezondheid is.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.