De geschiedenis van Reiki

Reiki

 

 

 

 

 

 

De geschiedenis van Reiki begon in Tibet, ongeveer 5000 jaar geleden. Het is twijfelachtig of Reiki beoefenaars een neus- en structuurtraining hebben gehad voordat zij in het begin van de moderne tijd werden volbracht. De precieze methode is bij onderzoekers onbekend.

Reiki is ontstaan uit de oorspronkelijke studie van de helende kracht van water. De toepassing van dit geheim met behulp van verschillende delen van het lichaam op de verschillende delen van het lichaam voor verschillende aandoeningen.

Reiki studenten wordt geleerd om zichzelf, vrienden en familie te genezen. Hij is opgeleid om de individuele ziektes te zien en de beste aanpak genezing te vinden. Vervolgens benadert hij de cliënt op de voorwaarden van de ziekte. De laatste studies naar de bijgelovige en spirituele achtergrond van Reiki, ontdekten dat een van de meest unieke benaderingen van de behandeling het gebruik van gebed en Reiki gebeden is. Hij instrueert de cliënt hoe hij de genezer moet benaderen en vragen om de remedie Hij onderwijst zijn studenten in de methoden van de genezing, en gelooft in een groot geloof in God.

Het tijdperk van Japan, waarin de eerste vormen van Reiki werden bestudeerd, is een studie van holistische genezing. Strikt volgens de komst van het Boeddhisme in de pre-BC geschiedenis, is er geen behoefte aan de studie van religie, filosofie of reiki. Dit is toevallig het begin van moderne Reiki. Strikt de leer volgend van zowel de gebogen als de boeddhistische technieken, vonden verschillende studenten en beoefenaars het pad van Zen, compleet met een vorm van oefening. Door de Zen-beoefenaar regelmatig vijf elementen te laten gebruiken die zijn lichaam en geest soepel houden, kan men zijn lichaam vrij van ziekten houden. De soepelheid van het lichaam en de geest maakt een totale verkeerde behandeling van het lichaam mogelijk.

Het betekent niet dat Reiki gebruikt kan worden om alle ziekten te behandelen met het gebruik van Zen methoden, maar Reiki kennis is ook nodig voor het gebruik van Zen praktijken. Men heeft ontdekt dat Reiki een springplankmethode is om het spirituele bewustzijn te vergroten. Plotseling verdwijnt die intuïtie van mensen die gebruikt wordt in het proces van genezing. De spiritualiteit heeft een grote benadering van lichaam, geest en ziel.

“Want er is geen hogere kennis dan de kennis van het zelf. Deze kennis stelt ons in staat te begrijpen hoe de aard van onze overtuigingen en emoties onze ervaring beïnvloeden. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verbetering van ons leven. De dualiteit tussen de menselijke geest en de menselijke geest is opgeheven. Er blijft slechts één verschijnsel over – we hebben een zwak lichaam, maar we voelen alle pijn en lijden in de wereld.”

De concepten van Yoga, Reiki en Yoga Massage zijn afgeleid van de oorspronkelijke Reiki technieken en werden gebruikt in oude Indiase genezingspraktijken. Reikibeoefenaars schakelen over vanuit een bijna psychocompenserende staat, waarbij ze zich bewust worden van hun reacties en reageren zonder te reageren.

In staat zijn om de reactie van het lichaam te controleren door middel van Reiki is een waardevolle vaardigheid die nodig is in de wereld van vandaag. Het spirituele bewustzijn en het gebruik van de namen van de patiënt die in een afstemmingssessie worden ontworpen, stellen een individu in staat de verbetering te voelen. Opgeleide Reikibeoefenaars worden vaak gerespecteerd op het niveau van een therapeut en arts. Yoga en yogatechnieken worden ook gebruikt voor de zelfverbetering van het lichaam en bijgevolg de zelfgenezing van het lichaam.

lees meer:

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.