Innerlijk beeldconflict

Heb je een innerlijk beeldconflict met wat je aan de buitenkant doet en wat je wilt dat je niet kunt zien? Alsof je nog een Tony Robbins wilt, Patagonia, meer succes, maar het nog niet ziet. U wilt showen en showen en u wilt showen zonder enig succes. Soms zijn je dromen op dit moment niet zo echt.

Als je het gevoel hebt vast te zitten, zonder geluk, als je moe bent, als je niet kunt zien waar je heen moet en wat je daarna moet doen, wordt iedereen depressief, te beginnen met jou. Je zou jezelf de volgende vragen kunnen stellen:

– Waarom vergeet je je dromen in één moment? Hoe vergeet je ze het volgende moment? Wat ga je doen voordat je klaar bent met vastzitten?

– Je behoefte aan verandering herkennen is één ding, maar hoe verander je dan eigenlijk? Je lijkt stil te staan ​​in je leven; wat is er met je gedaan dat je kan helpen los te komen van je zelfopgelegde beperkingen?

– Waarom zit je vast? Je realiteit, je energie, je innerlijke beeldconflict, ga je door de stroom van op angst gebaseerde emoties, vergelijkbaar met woede, jaloezie, vermoeidheid of angst, verwarring? Ben je uitgeput?

– Heb je vaak zo'n honger dat je grote uitdagingen aangaat in plaats van de dingen te doen waar je naar uitkijkt en echt van geniet in het leven?

– Hoe ben je zo succesvol geweest? Wat was uw successtrategie?

– Je hebt het gevoel dat je alles hebt gedaan wat je wilde – je hebt meer verantwoordelijkheden dan je denkt aan te kunnen. Je hebt het gevoel dat je meer moet doen.

Onze innerlijke chiropractor checkt in om te zien hoe je ervoor staat in het leven. Met al die obstakels en innerlijke beperkingen die ons echte gevoel naar de oppervlakte brachten. Onze dankbaarheid, onze identificatie en onze passie wordt ons geopenbaard. Dit geeft ons energie om verder te gaan.

En daardoor kunnen we ons goed of vrij voelen. We kunnen ons vastberaden of energiek voelen. Maar uiteindelijk is ons doel hetzelfde. We zijn vrij van gevoel. De sleutel is om de tijd te nemen om te worden gewist. En zodat we de mindset kunnen creëren om vooruit te komen. Om de energie te creëren om op een nieuw woord, een nieuw geloof, een nieuwe perceptie te kunnen staan.

Het is niet echt wat je denkt. Het is niet echt waar je bent. Het is niet echt hoe je functioneert.

It is in the dimension you call your soul. It is in the heart of a picture. It is a memory. We feel the comfort when we put all a part of our body in the picture. When we bring our mind in the picture, when we separate obstacles from our current reality, we feel the energy that gives our perception. It is beyond the description of our reality and our limitations.

To be a man or a woman is a reality and perseverance. To be free is to believe we are into never-ending struggles, only memories of our self-imposed limitations. We have forgotten we are capable of being more. We have forgotten how to enjoy and teach ourselves well; how to ask, how to listen, how to forgive and understand and share.

Rest and regeneration for yourself and for your business; to do that, you must focus on self-reflection: Where am I going? Who am I? Who am I becoming?

Ik ben me een ogenblik bewust van wie ik ben. Ik denk, ik handel, ik gedraag me in alle eerlijkheid, zonder angst. Ik voel me verbonden met mezelf en met anderen. Ik voel dat ik begin te bloeien. Ik word onderzocht voor de schoonheid van het leven. Mijn geest is wijd open, ik word eruit geschoten en ik word gezien; de spiegel is gezet en ik waardeer het.

Mijn energie is in beweging en ik zal me verbinden met wie ik niet ben en waarom ik hier ben. Ik zal de versnelde liefde voelen die ik zal zijn. Ik ben in harmonie met mijn ziel en de steun die er voor mij is. Mijn cliënten staan ​​versteld van hoe het is om verbonden te zijn met zichzelf en over hun schouder mee te kijken. Het is alsof je geaard voelt, verbonden bent met je innerlijke wereld en de regenboog ziet door de NAV van de saliegroene geest van haar geest en wel- PE Baker Pitt avond geleden, vóór haar transformatie.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.