Spirituele Genezing en ontwikkeling

Spirituele ontwikkeling

 

 

 

 

Ik ben een opgeleide massagetherapeut, levenscoach en professioneel massagetherapeut op het gebied van holistische gezondheid. Door mijn werk is het mijn verlangen om heilzame voordelen te bieden, om mensen op welke manier dan ook van dienst te zijn. Mijn passie en inspiratie ligt in het zijn van een gezondheids- en energiewerker, of ik nu een levensbalans maak of een chicks pad visie.

Ik geniet van op kwetsbaarheid gebaseerde genezing, waarvan ik denk dat het de stilte overstijgt. Ik kies voor een holistische benadering van therapie en helende technieken die de oude kunsten van het helen van de geest-lichaam-geest door de handen van de beoefenaar mengen. Ik hou van spiritualiteit maar ik hou ook van vrede en ik wilde deze twee essentiële deugden delen.

Ik hou van authenticiteit, integriteit, solidariteit en een geest van dienstbaarheid. In het proces om authentiek te worden vroeg ik me af

o Is er een gemeenschappelijk gebrek in de harten van de mensen?

o Zijn er taalbarrières?

o Is er een vonk van iets nieuws en wat als die waarheid ons dichterbij brengt?

o Zijn er verborgen wrokgevoelens of onopgeloste emotionele pijnlagen?

o Zijn er onopgeloste levens uit het verleden en onafgemaakte zaken?

o Is er een algemeen gevoel van desinteresse in het menselijk leven of is het gewoon zakelijk?

o Is er behoefte aan evenwicht of aan bij wie te horen?

o Is er een bepaalde interpretatie of perceptie waarvan we ons niet bewust zijn dat we die hebben?

o Bestaat er nog verwarring over geestesziekten?

o Ben ik in een spanning en angst rijke omgeving?

o Wat is mijn doel?

o Wat is mijn passie?

o Wie zijn mijn leraren en wat is hun geschenk aan mij of wat leren zij mij?

o What do I want?

De sensi-massage richt zich op de zachte weefsels van het lichaam, terwijl ik tegen u praat is het alsof de handschoenen van ons lichaam werken en er energie door die weefsels beweegt.

Telkens wanneer ik met een individu werk, is het een plezier hun woorden te horen en hun speciaal opgebouwde bewegingen te prijzen.

Soms gaat het niet om de aanwezige pijn, maar om het vermoeden of de verdenking wat de pijn en de stress zijn die sommige van hun gedragingen en sommige van hun keuzes in het leven aansturen. Soms is het hun eigen perceptie over fysiek of metaforisch behandeld worden dat een verschil maakt. Het lichaam spreekt de taal van het besef dat er meer is dan de norm.

Als ik een collega naar iemand toestuur om zich te laten masseren, of een heerlijke twitter-jype of een sexy bad of een vitaliteitsverhogende of een droesemopwekkende zegt een van mijn verwenklanten: “Ik kan niet geloven dat ik zo wakker ben geworden, de strijd is gewonnen!” En ik weet wat er gebeurd is!

En wat zeggen we tegen ons lichaam en onze wereld?

Ik geloof dat we ons lichaam als een tempel kunnen behandelen. En dat ons lichaam schoon, gevoed en uitgerust is en ik wil dat het optimaal functioneert. Living massages ondersteunt dit. Living wellness ondersteunt door een kanaal te zijn voor de stroom, de expansie en de terugkeer. Door de activiteiten van iedereen betrokken te laten zijn bij ons welzijn, krijgt de massage meer impact, en heeft het meer effect dan simpelweg iemand masseren.

Ik werk met de tantrische tegenhangers van Babyibe! en hun methodes van zelfzorg. Ik weet hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Wellness in mijn leven is een manier om meer te integreren, om met het leven mee te bewegen, om meer te creëren en te manifesteren en ik begrijp de kwantumsprongen in gezondheid en welzijn die het beoefenen van de tantrische kunstenickle vereisen.

Binnen onze reis om wellness te leven als een manier van zijn zie ik meer van elk soort behoeften vervuld worden. Ik voel me op kaart5 tijden geadviseerd om onszelf en onze samenleving te helen…

En zo zelfs aan de massage!

In een familie warm van opwinding en voelbaar verlangen om onze wijsheid door te geven in elkaars producten van het leven hebben we een veilige, ondersteunende omgeving gecreëerd – een heilige ruimte die ons voorbereidt op de volgende stap op ons pad. Na een grondige reiniging, een detox, en een proces van genezing van onszelf met inbegrip van een aanpassing in geest, lichaam, geest, en de energie waarin we leven en werken, kunnen we een nieuw gevoel beginnen te voelen van wat het is om te leven. Ons wezen verandert en ons bewustzijn breidt zich uit met nieuwe hoogten. We zijn klaar om meer wijsheid en liefde te brengen aan onze familie, vrienden, cliënten en de omgeving – Ons Wezen!

Er wordt altijd verondersteld dat de weg naar welzijn een lineair proces is. Ik weiger dat te geloven.

Een pad is een proces dat niet beperkt is tot een lineaire manier. Wanneer we ons verbinden met ons lichaam, kunnen we op een oneindige reis gaan, iets wat een lineair pad nooit kan gaan of ooit zal gaan. Een pad is een weg waar onze lichamen, geesten, ogen, oren, monden en voeten, aanraken, staan, en ziekten en CPI’s een integrale rol spelen.

lees meer:

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.