Wat is pijnbestrijding,

Alternatieve pijnbestrijding zenuwpijn

 

 

 

 

 

Bij alternatieve pijnbestrijding ligt de nadruk op de hele persoon, niet alleen op de onderdrukking van pijnsymptomen. Daarom melden de meeste patiënten dat zij na de behandeling meer tevreden zijn dan ervoor. Bovendien zijn bijwerkingen van de behandeling vrij zeldzaam.

Wat is pijn?

Pijn is een neurale trilling die wordt geaccentueerd en geaccentueerd naar gelang van onze zintuigen. Er zijn vijf zintuigen: aanraking, pijn (ook scherpe pijn), pijngevoeligheid (slijmafscheiding, piepende ademhaling, allergische reacties, en hijgen), en pijn achter het borstbeen (hijgen, scheuren, of knakken). Ons lichaam is zo ontworpen dat we in staat zijn vrijwillige bewegingen te maken om pijn te veroorzaken. Het wordt gewoonlijk omschreven als een scherpe, speldenprik of een bloeding. De vijf primaire pijnen worden als volgt ingedeeld: primair (in de borstwervelkolom of middenrug), secundair (in de onderrug, lies, zij, en voorkant), tertiair (in de lendenwervelkolom of lage rug), en anterior (in het hoofd en de nek).

Om de bron van een pijnsymptoom te begrijpen, moet u het deel van het lichaam identificeren waar de pijn zich manifesteert. eenvoudiger is het om het symptoom te behandelen, in plaats van te proberen de plaats ervan vast te stellen, aangezien verschillende mensen op verschillende plaatsen pijn hebben.

Behandeling:

In het algemeen moet uw pijn adequaat worden behandeld, zodat uw normale activiteiten er niet door worden belemmerd. Het is beter een specialist te raadplegen wanneer de pijn uw dagelijkse activiteiten ernstig belemmert.

Natuurlijke behandelingen:

Voor een natuurlijke behandeling om uw chronische pijn te verlichten, kiest u een goede arts, die gespecialiseerd is in alternatieve behandelingen. De chiropractor moet op zijn minst een vergelijkbare behandeling ondergaan als de hoofdarts. Hier zijn enkele suggesties voor u om te overwegen.

AcupunctuurDeze alternatieve behandeling wordt gemakkelijk aangeboden in sommige eerstelijnsgezondheidszorgkantoren, en specialisten zoals een pijnspecialist, chiropractor of podoloog. Er zijn verschillende technieken zoals speldenprikken, maar de nadruk ligt meestal op pijnverlichting.

Allopathische behandeling:

Dit is een gebruikelijke behandelingsmethode, en de allopathische arts zal meestal voorstellen dat u conventionele geneesmiddelen gebruikt met een recept van uw huisarts. Soms zal hij u zelfs doorverwijzen naar een specialist die een diagnose kan stellen van de oorzaak van uw pijn, en een passende behandeling kan voorschrijven.

Chiropractie:

Chiropractische behandeling is allopathisch van aard; de Diagnostic Notedifier is een plaats om te zoeken naar een diagnose van de oorzaak van uw pijnsymptoom. Het schrijft geen medicijnen voor en biedt geen chirurgie zoals sommige andere behandelingen. De focus ligt op de zenuwen, botten, spieren en gewrichten, en de therapie krijgt voorrang. Chiropractische associate botten om het probleem te bepalen waarmee de patiënt wordt geconfronteerd.

Holistisch:

Soorten pijnbehandeling omvatten manipulaties van de wervelkolom, warmte- en koudetherapie, elektrische stimulatie, echografie, elektrische stimulatie, en massage.

Een andere optie is de medicijnloze behandeling, waarbij de patiënt medicijnen gebruikt die de pijn onder controle houden. Chiropractie biedt ook acupunctuur, massage, therapie, verandering van dieet, en revalidatie. Het is een alternatieve behandeling omdat er geen op chemische middelen gebaseerde medicijnen worden voorgeschreven.

In gespecialiseerde ziekenhuizen kan er ook een rotatie zijn door een chiropractor. De rotaties zijn gebaseerd op het resultaat van de diagnose, op de mening van de chiropractor, en op uw fitnessplan. Vaak biedt de arts de patiënt een wellness-programma aan. Het wellness-programma is compromitterende praktijken, gericht op voeding, een aangepaste levensstijl en lichaamsbeweging, wat activiteiten zijn die u gemakkelijk kunt toepassen.

lees meer:

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.