Hoe ik stop met roken

Sigaret, Rook, Brandende Sigaret, Roken

Ik heb gemerkt dat wanneer je je gestrest, van streek, leger, angstig of ongelukkig voelt, je de neiging hebt om te stoppen met deelnemen aan gezonde activiteiten. Dit kan leiden tot ziekte en mogelijk tot depressie leiden. Het belangrijkste om te doen is om iets te kiezen dat je leuk vindt, en zal werken om je gelukkig te houden. Ik geef toe dat het een negatieve ontmoeting moet zijn, maar het was voor mij, en ik heb het gevoel dat het eigenlijk mijn ziekte MOEST zijn, omdat ik ervoor koos mijn kansen met bepaalde mensen en activiteiten op het spel te zetten, in plaats van op te geven.

Het beste is om iets te kiezen dat positief is en je een goed gevoel geeft. Je moet iets vinden wat je leuk vindt om te doen, en gemakkelijk in plaats van veel te veel tv te kijken. Ik weet dat dit heel moeilijk is, en het is een van de redenen waarom we het zo moeilijk hebben om naar buiten te gaan en dingen te doen. Helaas programmeren we niet in het positieve of het negatieve, we programmeren in wat we niet leuk vinden om te doen, en dat is erg frustrerend. Als je iets niet leuk vindt om te doen, zul je het haten om het te doen.

Mijn leven is zo ellendig geworden omdat ik een Enylon-verslaving heb ontwikkeld. Enylon is de weergave van de taal van Malak Peer. Het is een genetische ziekte en ik heb het van mijn moeder gekregen. Dit is erg slecht. Het betekent dat ik spraakgebreken kan hebben. Het betekent ook dat ik moeite heb om met mensen te praten en bijnamen te ontwikkelen. Ik was ook maatschappelijk werker en dat was erg onaangenaam. Ik denk dat ik bang was voor mijn carrière en daarom heb ik zo hard gewerkt. Ik ben ook diabetes, en dat extra problemen. Ik besloot dat ik het beste van mijn situatie zou maken en gewoon zou zien wat er zou gebeuren.

Ik gebruik computers sinds ik 16 jaar oud was. Ik kreeg hypercholesterolemie en verhoogde cholesterolproblemen, en daarom had ik de computer nodig. Ik moest webpagina's laden voor mijn studenten. Met de nicotine in het systeem moest ik bezig blijven. Ik werkte om geld te verdienen, en dat was ik ook. Ik was echter niet blij met mijn werk. Ik besloot dat ik net zo goed terug naar de universiteit kon gaan om een ​​graad te studeren en te zien wat ik kan doen. Ik begon naar lessen te gaan en kort nadat ik naar de universiteit ging, stopte ik met school. Ik wilde niet de wereld onder ogen moeten zien zoals een universiteitsprofessor deed. Ik realiseerde me echter al snel dat er veel betere kansen waren. Ik werd lid van een plaatselijke gezondheidsclub en werkte daar na de middelbare school. Ik zou tijdens mijn lunchpauze naar klanten rijden en aan fitnessapparatuur werken. Ik werkte er een paar uur en twee dagen per week. ik deed het niet Ik wilde geen klanten afwijzen, dus begon ik voor ze te koken. Na verloop van tijd kon ik genoeg geld verdienen om mijn eigen loopband te kopen. Ik was zo blij. Ik stopte met roken en was nog gelukkiger omdat ik aan het sparen was om voor mijn gezin te zorgen.

Maar al snel werd het me duidelijk dat roken schadelijk was voor mijn gezondheid, en ik besloot te stoppen met roken. Ik begon sigaretten op te geven en binnen een paar weken was ik gestopt met roken. Ik was erg blij met mijn hervonden zelfvertrouwen, en ik was nog gelukkiger omdat ik natuurlijk niet meer bang was dat er op de trap zou vallen.

Ik dacht dat er geen manier was om te stoppen met roken. Ik had alles geprobeerd om te stoppen, en erger nog, ik was er zelfs in geslaagd om het op te geven. Op een dag, na een braakneigingen, begreep ik waarom alle pogingen om te stoppen mislukten. ik had het overleefd; Ik had geen ontwijking in West-Londen; Ik stopte met de nieuwste, liefste, lekkerste sigaret op de markt. Ik gooide het recht in mijn gezicht en verwachtte dat het allemaal gewoon van de wereld zou verdwijnen omdat het zo geweldig was. Bij elke trek was het alsof ik de Mount Everest beklom, en niets zou meer hetzelfde zijn. Ik zou nooit vervuld worden.

Dus op sommige avonden gooide ik de oude rotzooi weg en deed mijn elektronische sigaretten erin, en stak de lamp weg voor de mogelijkheid dat er niets in me opkwam. I8 auraceroutine, ik zou weer jong blijven.

Die dag had ik aeurisme; Ik was niet alleen. Ik heb in mijn leven geen myaling tijden van overwinning gehad. Ik had mijn verdamper niet; Ik had mijn rehydratatie Vener niet. Ik had mijn draagbare toiletbenodigdheden niet, niet mijn weegschaal, niet mijn contacten of mijn draagbare stroom antifashes of incontinent; Ik had niet eens mijn wandelstok van anti-condenspotloden; Ik had niet eens mijn vaas met linteps; Ik deed niet eens mijn wandelstok met theethadisyphylite.<|endriplex.

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.